Лежишта - Семеринзи - Крстачи
>
>

За нас

Како една од првите и водечки фирми за трговија со лежишта, семеринзи и крстачи, поставуваме секојдневно нови и подобрени стандарди за работа со нашите производи и соработката со големиот број задоволни клиенти

Основата на продажбата на нашата фирма се заснова на висококлавитетни лежишта од голем број докажани производители

Од основањето фирмата Мак Лагер успешно тргува со следните производители:SKF, FAG, ZKL, GPZ, IKL, NSK, TIMKEN, SRO, MGM, SNR, INA, KOYO, KG, FLT

>
>

Производна програма

Производите кои ги нуди нашата фирма се со врвен квалитет и од најпознати светски производители како од Западот така и од Истокот.

  • Топчести лежишта
  • Валчести чежишта
  • Семеринзи
  • Крстачи

Освен стандардните шифри на лежишта располагаме и со голема гала на автомобилски лежишта од сите автомобилски брендови. Квалитетот е основата со која ние тргуваме

Контакт и адреса:

ул. Сава Ковачевиќ 33, тел:2700 130, тел/факс: 2700 299

моб: 070 228 596, 070 220 029

skype_contact: maklager

e-mail: maklager03@yahoo.com; maklager@mt.net.mk